top of page
Search

Informasjon frå NGF

Hei,

Nå har vi i Norge gått fra EGA Handicap System til World Handicap System. Fra i dag blir handicap beregnet på en helt ny og annerledes metode sammenlignet med før.

Vi forventer at noen medlemmer tar kontakt med klubben sin med spørsmål om sitt nye handicap. I vedlagte dokument er det beskrevet en forklaring på noen forventede spørsmål, samt litt annen informasjon.


Viktig å vite

Rundt 3 millioner scorer fra rundt 150 000 spillere (inkl. tidligere medlemmer) er konvertert. Det er viktig å være klar over at datagrunnlaget for konverteringen er godkjente handicaptellende runder i tidsrommet 1. januar 2017 – 28. februar 2020.

Det vil si runder som spillere har registrert og som markør har godkjent. I tillegg kommer turneringsrunder gjennom GolfBox. Hver enkelt score er omregnet til det handicapet spilleren spilte til på disse runden.

Åpenbare feil i score

Vi har identifisert scorer (godkjent av markør) fra et sekstitalls spillere hvor spilleren feilaktig har registrert sin brutto score som sine Stableford poeng. Dette medfører naturlig nok at handicap spilt til beregnet i konverteringen er helt feil.

Slike scorer kan ikke endres/rettes og må bli slettet av klubben slik at spillerens nye beregnede handicap blir riktig. Andre runder som klubben identifiserer som åpenbare feilregistreringer slettes også. Runder registrert før 29. februar kan ikke endres/rettes og må dermed bli slettet.

Etter at en slik score er slettet kan det ta inntil et døgn før korrekt handicapberegning vises i GolfBox.

GolfBox

Per tid gjenstår noe oversetting og funksjonalitet i GolfBox. Dette vil bli forbedret fortløpende i tiden fremover.

Les også mer om WHS på NGFs hjemmesider her:

Og her kan klubben laste ned mer informasjon om WHS: https://drive.google.com/drive/folders/1HOJZpK-rzWQphTJtAaKEDKQZbJjVLTTN

Comments


bottom of page